AFTER A GREAT PAIN A FORMAL FEELING COMES. SOBRE LA IMPOSSIBILITAT DE SER UN ESPECTADOR

14. 07. 2016

Alex Reynolds

Alex Reynolds és una artista i cineasta amb una obsessió continua amb l’exploració i l’experimentació d’estructures provinents del cinema. A través de la imatge en moviment així com treballs sonors, performance, text i publicacions, aprofundeix en la negociació dels límits i la possibilitat d’empatia, invasió i connexió entre cossos, sempre a la recerca d’un equilibri entre emoció i distància crítica.

En aquest seminari l’artista proposa realitzar un recorregut per alguns dels seus projectes, així com un conjunt de referents que han marcat la seva pràctica artística i que van des d’una actuació ventríloqua de Nina Simone, el cinema de Joaquim Jordà o els diaris de Nicholas Ray.

Alex Reynolds (Bilbao, 1978). Ha participat a exposicions com Ver nieve (Amposta), Contornos del audiovisual: Puntos para un movimiento que rodea, Tabakalera (San Sebastián), By Day, Artium (Vitoria); Syndikate, (Colonia), Stiff Hip Gait, Komplot (Bruselas), We Can’t Go Home Again, CAC (Vilnius), Elisabet, Lena, Tobias…, the National Music and Theatre Library of Sweden (Stockholm), o A Trip to the Moon, Before and After Film, Bonniers Konsthall (Estocolmo). Les seves pel·lícules s’han vist a festivals com Les Rencontres Internationales, Aesthetica Film Festival o Kunstfilmtage Düsseldorf.

Pàgina web d’Alex Reynolds

cartell_seminari_grapa_2016_07_14

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.